Actual

Accident grav la Tortomanu! O victimă în comă, transportată cu elicopterul la spital

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

Un accident foarte grav a avut loc în această după amiază în localitatea Tortomanu. Încă nu avem detalii exacte referitoare la modul în care s-a produs evenimentul rutier, dar ştim că la faţa locului au fost solicitate echipaje de Ambulanţă, Poliţie Rutieră şi un elicopter SMURD. Potrivit informaţiilor furnizate de către Serviciul de Ambulanţă, o persoană a fost foarte grav accidentată şi se află în comă. A fost intubată şi transportată cu elicopterul la Spitalul Judeţean Constanţa.

Update: În urmă cu puţină vreme, am primit şi comunicatul din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie în legătură cu acest accident. Iată ce spun poliţiştii: La data de 30 martie a.c., un bărbat de 45 de ani, din localitatea Tortomanu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe strada M.Viteazu din localitatea Tortomanu, iar în dreptul unui imobil, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă. Apoi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!