Actual

Un antrenor de arte marţiale din Ovidiu a agresat sexual trei eleve! A fost reţinut!

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat de 41 de ani, din orașul Ovidiu, bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra a trei minore. Este vorba despre un practicant vechi de arte marţiale din localitate, George Vioreanu.

El ţinea cursuri de arte marţiale la într-o sală din curtea casei sale, prilej cu care şi-a agresat cele trei eleve, cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Agresiunile au avut loc de-a lungul anilor, începând din 2015. Din câte se pare, au durat destul de mult cercetările pentru a exista dovezi împotriva bărbatului. Potrivit unor surse demne de încredere, primii care au depus plângerea la Poliţie au  fost părinţii unei fetiţe, după care au mai făcut sesizări încă două familii.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 31 martie a.c., să fie prezent Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!