Actual

Controalele în autobuzele RATC s-au lăsat cu amenzi! Un bărbat agresiv a primit o sancţiune de 600 de lei

mart. 31, 2018 Maria Ionescu

În perioada 26.03.2018-30.03.2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de transport public de persoane.

Astfel, polițiștii locali au aplicat 414 sancțiuni contravenționale în valoare de 41.850  lei, persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil ori celor care produceau disconfort călătorilor.

Recomandăm  persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun să respecte dispozițiile polițiștilor locali, să se legitimeze sau să furnizeze date corecte, care să ducă la identificare pentru a nu se ajunge la situații similare cu cea din data de 29.03.2018, ora 18.35, când o persoană de sex masculin,  care se afla în autobuzul 5 -40, fiind controlată în vederea deținerii titlului de călătorie a refuzat să se legitimeze și  a tulburat liniștea călătorilor.

Bărbatul nu s-a conformat măsurilor dispuse de către lucrătorii instituției, continuând să fie agresiv, fapt pentru care aceștia au recurs la folosirea forței și coborârea acestuia din autobuz. Pentru faptele sale a fost sancționat contravențional cu amendă de 600 de lei.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!