Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Accident rutier în apropiere de Sibioara. Intervine și elicopterul SMURD

Published

on

elicopter

Astăzi, 20 martie, în jurul orei 17.45 a avut loc un accident rutier în apropiere de Sibioara, spre Tulcea, între 2 autoturisme, cu victime încarcerate.

La fața locului intervin pompierii Stației Midia cu o autospecială de stingere cu apa și spumă și un echipaj SMURD B2, pompierii Detașamentului Fripis cu descarcerarea,  2 ambulanțe,  și elicopterul smurd.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului rutier au rezultat 3 victime, conștiente, două dintre ele fiind încarcerate (bărbat, 34 ani și bărbat, 20 ani). O victimă – bărbat, 20 ani – a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital, o altă victimă – bărbat, 34 ani – a fost preluată de SAJ și transportată la spital, iar a treia victimă – bărbat, 40 ani – primeste îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. Interventia este în dinamică.

Advertisement
palaz

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions