Connect with us

Actual

Accident rutier în Constanța, anunțat prin E-CALL. Un bărbat a fost transportat la spital

Published

on

ambulanta

În această dimineață, în jurul orei 9.30, a avut loc un accident rutier în municipiul Constanța, pe strada Răscoala 1907. Accidentul a fost anunțat printr-un apel de tip E-CALL. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare și o ambulanță Saj B2.

Salvatorii au constatat că sunt două autoturisme implicate. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost rănit. Acesta a fost transportat la spital.

Precizăm că E-Call este un sistem instalat în vehicule în toate țările UE care efectuează automat un apel gratuit către numărul de urgență 112, în cazul în care vehiculul este implicat într-un accident rutier grav. Sistemul E-Call poate fi accesat și manual, prin apăsarea unui buton.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!