Connect with us

Actual

(FOTO) Bărbat înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Intervine și elicopterul SMURD

Published

on

Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în zona Murfatlar, în cazul unui bărbat în vârstă de 35 de ani, care s-a înecat în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B, precum și elicopterul SMURD.

”Un bărbat,  în vârstă de 35 ani, a fost recuperat și predat elicopterului SMURD. Se află în curs de resuscitare, spre spitalul județean Constanța.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță, pacientul este în stop cardio respirator și a fost predat în curs de resuscitare spitalului județean Constanța.

inecat murfatlar

inecat murfatlar

inecat murfatlar

inecat murfatlar

inecat murfatlar

Foto: SAJ Constanța

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!