Connect with us

Actual

Accident rutier în județul Constanța. O persoană a rămas încarcerată

Published

on

smurd

Astăzi, 31 ianuarie, a avut loc un accident în județul Constanța, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN22, la intersecția cu DC86, drumul spre Sibioara.

La fața locului intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o ambulanță Saj B2.

Din primele informații, victima este conștientă și cooperantă. La această oră se fac manevrele pentru descarcerare.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, victimă a acestui accident a fost șoferița autoturismului.

”Pacienta, în vârstă de 58 de ani, a fost transportată la spital conștientă. Are fractură de membru inferior și traumatism toraco abdominal.”, a precizat dr. Tatarici.

Foto: ISU Constanța

accident sibioara

accident sibioara

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!