Connect with us

Actual

(FOTO) O cisternă încărcată cu combustibil, înmatriculată în Ucraina, s-a răsturnat la ieșirea din Slobozia

Published

on

accident ialomita

Detașamentul de pompieri Slobozia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă, la un accident rutier, produs la ieșire din municipiul Slobozia (zona Combinatului), în care sunt implicate o cisternă încărcată cu combustibil și un autoturism.În sprijinul acestora acționează și două echipaje ale SAJ Ialomița. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din cauza faptului că, sunt scurgeri de combustibil, pompierii au luat măsurile necesare pentru asigurarea perimetrului pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. În accident sunt implicate trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate.

În acest moment traficul rutier se desfășoară pe un singur sens.

Misiunea este în derulare.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 21, la intrarea în municipiul Slobozia, județul Ialomița, dinspre localitatea Drajna Nouă, un TIR înmatriculat în Ucraina, aflat în tranzit, s-a răsturnat pe o parte, existând scurgeri de combustibil pe carosabil. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere în ambele direcții.

Update2: Se circulă alternativ pe un singur sens. Cisterna a fost ridicată și remorcată. În acest moment se efectuează curățarea și sablarea carosabilului.

Din cauza faptului că sunt scurgeri de combustibil, pompierii au luat măsurile necesare pentru asigurarea perimetrului pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Foto: ISU Ialomița

accident ialomita

accident ialomita

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!