Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier în localitatea Lumina. Cinci persoane, transportate la spitalul județean

Published

on

accident lumina

În cursul zilei de azi, 4 decembrie, în jurul orei 13.25, pe DN 22 s-a produs un grav accident rutier, în localitatea Lumina din județul  Constanța. În acest eveniment au fost implicate trei autoturisme.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, respectiv: o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD B, un echipaj de descarcerarea Fripis, 2 ambulanțe SAJ B2 și o ambulanță SAJ C2.

În urma acestui accident au rezultat 5 victime, patru adulți și un copil, care au fost transportate la spitalul județean.

O persoană a refuzat transportul la unitatea sanitară.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

accident lumina

accident lumina

accident lumina

accident lumina

accident lumina

accident lumina

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions