Connect with us

Actual

Accident rutier în municipiul Constanța. Două persoane au ajuns la spital

Published

on

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9.00, în municipiul Constanța a avut loc un accident rutier. Un autoturism a intrat într-un stâlp, la intersecția străzilor Călărași cu Mihai Viteazu.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor, un SMURD B și o ambulanță Saj B2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic al Serviciului de Ambulanță Constanța, în urma accidentului au rezultat două victime. Una dintre ele are un traumatism de membru superior, cea de-a doua are traumatism toracic. Ambele victime sunt conștiente și au fost transportate la spital.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Foto: Ziua de Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement