Connect with us

Actual

Accident rutier în municipiul Constanța. O femeie a ajuns la spitalul județean

Published

on

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în municipiul Constanța, pe bdul Alexandru Lăpușneanu, în apropierea Dispensarului TBC.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță. A fost găsit un pieton – o femeie – cu traumatism de membru superior și inferior. Pacienta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Update – Oficial din partea IPJ Constanța

Advertisement

Astăzi, în jurul orei 7.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 73 de ani, și un pieton (femeie, de 68 de ani), care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement