Conecteaza-te cu noi

Actual

Mai multe cartiere din Constanța, în continuare fără apă. Vezi situația în Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord

Published

on

În urma decopertării magistralei avariate, echipele de intervenție ale RAJA au constatat necesitatea înlocuirii unui tronson. Săpăturile au fost mult îngreunate deoarece conducta este ancorată în zonă într-un masiv de beton.

În continuare, până în jurul orei 12,00, abonații din municipiul Constanța, cartierele CET, Anda, Viile Noi, Km 4-5, Km 5 nu vor avea apă la robinete.

Pentru consumatorii din Cumpăna, Agigea, Lazu și Eforie Nord, se va relua alimentarea cu apă la presiuni scăzute, în intervalul orar 6.00-9.00 dimineața, urmând ca apa să fie oprită din nou până în jurul prânzului, când va fi finalizată lucrarea.

”Reluarea furnizării de apă în această dimineață, pentru cele 4 localități, este posibilă urmare a acumulării unei rezerve de apă pe timpul nopții în complexul Bifurcație Cumpăna. Vom reveni cu amănunte!”, au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions