Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier în stațiunea Mamaia. Patru persoane au ajuns la spital

Published

on

În cursul nopții trecute, în stațiunea Mamaia a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul (marca Renault Clio) s-a răsturnat.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 4.30. Din primele informații se știa că sunt două persoane rănite, motiv pentru care au fost alocate două echipaje de ambulanță. Ulterior, apelurile altor martori au confirmat faptul că sunt 4 victime, așa că numărul echipajelor de salvare a fost suplimentat.

La fața locului au fost găsite patru victime. Trei dintre ele erau ocupante ale autoturismulului Renault Clio, care s-a răsturnat. Este vorba despre șoferul, în vârstă de 35 de ani, cetățean străin, și două tinere de 23, respectiv 25 de ani. De asemenea, a fost rănit și șoferul celui de-al doilea autoturism (marca Audi), un tânăr în vârstă de 21 de ani. Cele patru victime au fost transportate la spital, conștiente.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions