Connect with us

Actual

Accident rutier în zona Popas Cișmea. Sunt mai multe autoturisme implicate

Published

on

În cursul acestei seri, în jurul orei 22.45 s-a produs un accident rutier la ieșirea din Constanța spre Ovidiu, în zona Popas Cișmea.

La fața locului intervin: o autospecială de stingere, descarcerarea, 2 echipaje SMURD B,  autospeciala pentru transport  victime multiple,  un echipaj SMURD C.

Din primele informații sunt 6 autoturisme avariate. Din fericire, nu sunt persoane încarcerate.

Potrivit medicului Claudia Tatarici – reprezentant al Serviciului de Ambulanță Constanța – în urma acestui accident au rezultat 5 victime: una dintre ele are traumatism cranio cerebral, alta are traumatism cranio cerebral și traumatism toracic, una are traumatism de coloană lombară, una are traumatism de coloană, iar una are traumatism de membre.

Advertisement

Victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spitalul județean.

Stire în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement