Actual

Accident rutier între Topraisar și Amzacea! Sunt 12 persoane rănite

aug. 12, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, pe la orele amiezii s-a produs un accident rutier în care au fost implicate nu mai puțin de 6 autoturisme. Evenimentul a avut loc pe DN38, între Topraisar și Amzacea.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță. Surse demne de încredere au spus că accidentul a avut loc ca urmare a deciziei ocupanților din prima mașină de a opri pe marginea străzii pentru a cumpăra pepeni.

La fața locului s-au deplasat de urgență două  ambulanțe SAJ, ATPVM dar și elicopterul SMURD. Din fericire, victimele sunt rănite ușor dar vor fi transportate la spital pentru un control medical amănunțit.

Circulația în zonă a fost oprită numai pe parcursul cercetării la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit serviciului de Ambulanță, în urma evenimentului rutier au fost 12 victime, din care doar 7 transportate spital.
Cele șapte sunt: -un copil 2 ani, traumatism cranio cerebral, – un copil de 9 ani, cu traumatism cranio cerebral, -o pacienta traumatism membru inferior, -o pacienta traumatism toracic, -un pacient traumatism abdomen și torace, -o pacienta traumatism bazin și abdomen și o pacienta cu traumatism cranio cerebral.
Toți conștienți.

La locul solicitării s-a trimis elicopterul Smurd, o ambulanta cu medic Saj, mașina de victime multiple, 2 ambulante Saj cu asistent.

Update2: Iată cum s-a produs acest eveniment rutier, potrivit IPJ Constanța: Astăzi, în jurul orei 11:30, un bărbat a condus autoturismul marca Volkswagen Golf pe DN38, dinspre Negru-Vodă către Agigea unde, la km 21 + 200 m, din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind proiectat într-un autoturism marca Opel Corsa, care se afla în fața sa, cel din urmă reducând viteza.

În acest timp, tot pe DN38, pe acelaşi sens de mers, un bărbat a condus autoturismul marca Nissan și pe fondul nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW (acesta oprise în spatele autoturismului marca Volkswagen Golf <<primul auto>>

În urma impactului, autoturismul marca Nissan a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus regulamentar.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a patru femei, a doi minori, respectiv a unui bărbat.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!