Actual

Accident feroviar la Costinești! Un bărbat și-a pierdut viața

aug. 11, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, prin intermediul numărului de urgență 112 a fost anunțat un tragic eveniment care s-a produs la Costinești.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost lovit de un tren și omul și-a pierdut viața.

Spre locului accidentului se deplaseză la acest moment echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției.

Vom reveni.

Update: Potrivit IPJ Constanța, din primele cercetări, se pare ca ar fi vrut să se urce în ultimul vagon și a alunecat. Se efectuează cercetări de către poliția transporturi.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!