Connect with us

Actual

Accident rutier între un autoturism și o căruță, în județul Constanța. Două persoane au ajuns la spital

Published

on

În cursul acestei seri, în jurul  19.00, în județul Constanța s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o căruță.

Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină între localitățile Izvoru Mare și Peștera, unde s-a produs acest accident soldat cu două victime.

La fața locului intervin de la Detașamentul de pompieri Medgidia o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B și o ambulanță Saj B2.

Au fost găsite 2 victime conștiente, care au fost preluate de către echipajele SMURD B si Saj B2 pentru a fi transportate la spital.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, una dintre victime are traumatism cranio cerebral, iar cea de-a doua traumatism de membru inferior. Ambele sunt conștiente și au fost transportate la spitalul județean.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!