Connect with us

Actual

(Update) O femeie din municipiul Constanța, care suferă de Parkinson, dată dispărută

Published

on

În această seară, în jurul orei 21.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a lui GACHE GEORGETA, de 70 de ani, din municipiul Constanța.

În cursul zilei de astăzi (nu se cunoaște ora exactă), femeia a plecat, în mod voluntar, de la domiciliul de pe strada I.G. Duca din municipiul Constanța, fără a reveni până în prezent.

Menționăm faptul că femeia suferă de Parkinson.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364

Update: Femeia a fost identificată de polițiști în cursul nopții trecute. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!