Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Accident rutier între un microbuz și un autoturism, la intrarea în stațiunea Neptun

Published

on

accident neptun

Update2: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, cinci dintre victimele accidentului au fost transportate la spital de ATPVM Mangalia, ambulantele SAJ și SMURD, iar cea de-a șasea victimă a fost transportată la spital de elicopterul SMURD.

Update: Deocamdată sunt 6 victime, cu politraumă, conștiente.

Patru dintre victime sunt transportate la spitalul județean Constanța, iar alte două la spitalul din Mangalia.”, a precizat dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța.

Știre inițială: Astăzi, 28 august, în jurul orei 11.45, a avut loc un accident rutier pe DN39, la intrarea în stațiunea Neptun.

Advertisement
palaz

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, pompierii au fost solicitați să intervină al un accident rutier cu 4 victime, conștiente – care a avut loc între un microbuz și 1 autoturism.

La fața locului intervin mai multe resurse, respectiv: autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă, SMURD B2 Tuzla,  o ambulanță SAJ B2, o ambulanță SAJ C2 și elicopterul SMURD. Misiunea este în dinamică!

Știre în curs de actualizare.

 

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions