Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

În weekend, jandarmii constănțeni au depistat 12 persoane care aveau droguri asupra lor

Published

on

droguri pe litoral

Jandarmeria Mobilă Constanța a anunțat astăzi, 28 august, că în weekend-ul ce a trecut au fost depistate pe litoral 12 persoane care aveau droguri asupra lor. De asemenea, doi dintre cei controlați aveau pe lângă droguri și bricege și aparate cu electroșocuri.

Vineri, 25 august, în jurul orei 15.30, pe timpul patrulării în zona falezei din stațiunea Vama Veche, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța au observat 2 bărbați de aproximativ 35 de ani care la vederea patrulei au devenit agitați și au încercat să se îndepărteze.

droguri pe litoral

”Trecând la legitimarea acestora, jandarmii au aflat că cei doi sunt din București și au venit în Vamă pentru distracție. Rezultatul comportamentului care a atras atenția jandarmilor a apărut la momentul controlului când asupra celor doi a fost găsit un mic arsenal compus din 2 bricege și 2 aparate cu electroșocuri, 6 bile de staniol și o pungă de plastic care conțineau o substanța vegetală de culoare verde olive cu miros înțepător, precum și o pungă autosigilantă care conținea 14 pastile rotunde de culoare albă. Jandarmii i-au condus pe cei doi la sediul Poliției Vama Veche unde le au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform prevederilor Legii 143/2000, dar și pentru încălcare prevederilor Art. 372 din Codul Penal.”, au precizat reprezentanții Biroului de

De asemenea, în data de 26 august, în jurul orelor 10.30, jandarmii au depistat pe plaja din Vama Veche un tânăr de 21 de ani care avea asupra lui, într-o folie din material plastic transparent, substanța vegetală de culoare verde olive cu miros înțepător, precum și un plic transparent autosigilant care prezintă în interior urme de substanță albă pulverulentă.

Advertisement
palaz

droguri pe litoral

”Menționăm că, în weekend-ul 25 – 27 august, peste 130 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța s-au aflat la datorie zilnic pentru ca cei care se află în stațiunile de pe litoral să se poată bucura în siguranță de mare, vremea plăcută și spectacolele cultural artistice care s-au desfășurat pe litoralul.”, au precizat reprezentanții Grupării Mobile de jandarmi Constanța.

În perioada de referință, jandarmii au întocmit un număr de 8 acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 12 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope, precum și pentru portul fără drept de obiecte periculoase în spațiile publice și au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.400 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions