Actual

Accident rutier la iesirea din Constanţa spre Valu lui Traian! Trafic dificil

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

În această dimineaţă, la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, fără victime. Specialişti ai Serviciului de Ambulanţă şi ai Poliţiei Rutiere au fost chemaţi în zonă deoarece un TIR care era staţionat în apropierea unei staţii peco a fost lovit de către un autoturism Audi. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate din acest motiv.

Update: În urmă cu câteva minute am primit din partea IPJ Constanţa un comunicat de presă referitor la acest accident. Vi-l prezentăm integral: La data de 30 martie a.c., în jurul orei 10.30, un bărbat, de 37 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu, unde în zona unei stații peco, a intrat în coliziune cu o autotutilitară, condusă de un bărbat, de 60 de ani, aceasta fiind oprită neregulamentar. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 36 de ani.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!