Actual

Accident rutier la Viișoara! Sunt trei victime

iun. 14, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, prin numărul de urgență 112 s-a anunțat un eveniment rutier la Viișoara. Din primele informații pe care le avem, este vorba despre trei persoane rănite. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje pentru a acorda primul ajutor.

Se pare că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Vom reveni cu detalii.

Update: Ambulanțele care au ajuns la locul accidentului nu au preluat nici o victimă pentru a o transporta la spital. Așa că acest eveniment rutier rămâne înregistrat doar ca o tamponare.

(Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!