Actual

Un bărbat s-a înecat într-un heleșteu, la Topalu! Opt scafandrii sunt la fața locului

iun. 14, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, prin intermediul numărului de urgență 112 s-a anunțat că la Topalu, într-un heleșteu se află un bărbat de aproximativ 30-35 de ani, înecat. Cadrele medicale de la serviciul de Ambulanță s-au deplasat în zonă. Încă nu a fost scos din apă.

Potrivit ISU Constanța, 8 scafandrii au ajuns la Topalu cu 2 autospeciale. La fața locului mai sunt încă 7 pompieri care caută de pe mal.

Vom reveni.

Update: După ore în șir de căutare, omul a fost găsit decedat și a fost transportat la mal.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!