Connect with us

Actual

Accident rutier MORTAL în județul Constanța

Published

on

În cursul acestei după amiezi, în județul Constanța a avut loc un accident mortal de circulație.

Acesta s-a produs la ieșirea din Lumina, pe șoseaua spre Tulcea. La fața locului s-au deplasat de urgență următoarele resurse: un Smurd C, un Smurd B  și  o ambulanță Saj B2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic al Serviciului de Ambulanță Constanța, la locul accidentului au fost găsite trei victime. Din păcate, una dintre ele și-a pierdut viața. Este vorba despre un bărbat.

O victimă a refuzat transportul la spital, de asemenea, consultația și  tratamentul.

O altă victimă a fost transportată la spital cu traumatism craniofacial, tratuamtism toracic și traumatism abdominal.

Știre în curs de actualizare.

Update: IPJ Constanța

Astăzi, 17 aprilie, în jurul orei 16.17, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la ieșire din localitatea Lumina – zona Popasului Tașaul.

Deplasați la fața locului, conform primelor cercetări, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o autoutilitară, care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța, și un autoturism.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, de 76 de ani, precum și vătămarea corporală a pasagerei din acesta, în vârstă de 74 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!