Connect with us

Actual

Accident rutier MORTAL la ieșirea din Cobadin spre Negrești

Published

on

În cursul acestei seri a avut loc un grav accident rutier la ieșirea din Cobadin spre Negrești, între o autoutilitară și un microbuz.

La fața locului au fost direcționate următoarele resurse: 3 echipaje Saj B2, 2 echipaje Smurd B și 1 Smurd C, o autospecială de transport personal și victime multiple.

Din primele informații se știa că sunt 3 victime. Două sunt conștiente, cooperante, refuză transportul la spital. Cea de-a treia victimă a rămas încarcerată.

Din păcate, femeia încarcerată, în vârstă de 54 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!