Connect with us

Actual

La numai un an de la căsătoria civilă, Simona Halep divorțează de Toni Iuruc

Published

on

Astăzi, presa națională a anunțat divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Inițial, omul de afaceri nu a dorit să facă vreun comentariu referitor la această informație, însă în această aseară a declarat pentru ziarul Fanatik că a hotărât de comun acord cu Simona să se despartă.

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică… de restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!”, a declarat Toni Iuruc pentru ziarul  Fanatik.

Se pare că divorțul va avea loc în fața unui notar, dat fiind faptul că nu au nimic de împărțit.

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit civil în cursul anului trecut, iar în acestă toamnă urma să aibă loc cununia religioasă. Nunta era planificată la Cazinoul din Sinaia.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement