Conecteaza-te cu noi

Actual

Vremea continuă să se încălzească. Vezi când se anunță temperaturi de 31 de grade

Published

on

În următoarele zile, vremea va continua să se încălzească, iar temperaturile maxime vor urca până la 31 de grade Celsius.

Potrivit specialiștilor Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, vremea va continua să se încălzească. Mâine cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua și pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat în intensificare spre seară și noaptea, pe litoral și în deltă. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 29 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade.

Vineri vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzescă, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 17 și 21 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

Advertisement

Sâmbătă vremea va fi călduroasă în partea continentală, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, trecător mai noros și izolat, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions