Connect with us

Actual

Un militar american de la Baza Mihail Kogălniceanu a murit. Vezi ce spun reprezentanții MApN

Published

on

Ieri, 6 septembrie, un militar american de la Baza Militară ”Mihail Kogălniceanu” a murit la Spitalul Județean Constanța. Potrivit reprezentanților MApN, decesul a survenit din cauze naturale. Reprezentanții bazei militare Mihail Kogălniceanu au precizat că va avea loc o investigaţie în acest caz.

”Confirmăm că decesul unui militar american a survenit pe 6 septembrie 2022 şi a avut cauze naturale. Militarul se afla la Baza Militară ‘Mihail Kogălniceanu’. O investigaţie este în curs, pentru a determina cu exactitate cauzele producerii nefericitului eveniment. Rudele militarului au fost anunţate. Regretăm pierderea unui membru al echipei, transmitem şi pe această cale condoleanţe familiei şi facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile. Grija faţă de soldaţi şi familiile lor este prioritatea noastră”, se arată în comunicatul oficial transmis AGERPRES.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement