Connect with us

Actual

Accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Published

on

accident

Un grav accident rutier s-a produs astăzi pe Autostrada A2 București Constanța, la km 94. Au fost implicate 4 autovehicule și 19 persoane.  A fost activat Planul Roșu de intervenţie.

În jurul orei 16.05 s-a produs pe A2, Calea 1, km 94, un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule și 19 persoane: 15 într-un microbuz; 1 în monovolum, 1 în autotren; 2 în autoplatformă.

Potrivit Biroului de presă al ISU Călărași, 5 victime au fost transportate la cele mai apropiate unități spitalicești: – 2 victime au fost transportate de către colegii de pe ambulanțele SAJ; – 3 victime au fost transportate de către autospecialele Smurd.

Echipaje de poliție se afla la locul accidentului și la acest moment și se circulă pe banda 2 dirijat.

Au avut nevoie de îngrijiri medicale 5 persoane care nu sunt rănite grav.

”S-au deplasat la această intervenție: o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD de la Secția Dragalina, un echipaj SMURD de la stația Fundulea (Secţia Lehliu Gară) un echipaj SMURD cu o autospecială ATPVM de la Detaşamentul Călărași și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași.”, a precizat Tătăranu Ștefan-Ovidiu, purtător de cuvânt al ISU Călărași.

La ora 16.14 a fost activat Planul Roșu de intervenţie la nivel județean.

În urma evenimentului rutier 5 victime au fost transportate la spital, conștiente, cu traumatisme ușoare.

Planul Roșu a fost dezactivat la ora 16:45.

Sursa foto: ISU Călărași

accident autostrada

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!