Connect with us

Actual

Cetățean străin, reținut pentru trafic de droguri la un festival desfășurat în stațiunea Mamaia

Published

on

droguri

Un cetățean străin a fost reținut pentru trafic de droguri la un festival care s-a desfășurat în stațiunea Mamaia.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc.

”Din cercetări a reieșit că bănuitul, cetățean străin, ar fi deținut droguri de risc și mare risc (MDMA, ketamină, cocaină), în scopul comercializării, în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, în incinta zonei de desfășurare a festivalului.”

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!