Actual

Accident rutier pe b-dul Mamaia! Un pieton a fost rănit

apr. 15, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, pe b-dul Mamaia, în dreptul hotelului Milenium a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat rapid echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa şi ale Poliţiei Rutiere.

Ajuns la faţa locului, echipajul SAJ a constatat că este o victimă conştientă, cu un traumatism cranio- cerebral. Este vorba despre un pieton care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit IPJ Constanţa, primele date sunt că a fost un apel 112, la ora 16.30, prin care s-a anunțat un accident constând în traversare prin loc nepermis pe b-dul Mamaia. A fost anunțat că fiind o victimă, o femeie în vârstă de 53 ani.

Update: Oficial din partea IPJ Constanţa: La data de 15 aprilie, în jurul orei 16,20, un bărbat de 18 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bd. Mamaia din Constanta, banda 2, dinspre bd. Tomis către str. Ion Ratiu. Ajungând în dreptul Spitalului Militar, a surprins şi accidentat grav o femeie, de 57 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure din partea dreaptă a conducătorului auto.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!