Actual

Cum sună asta: Veniţi să deblocaţi uşa dar nu o spargeţi? Se întâmplă în Constanţa

apr. 15, 2018 Maria Ionescu

În această dimineaţă, un apel la 112 anunţa că pe strada Aleea Orhideelor , nr. 8 din Constanţa nimeni nu răspunde la uşă, iar fata proprietarei cerea ajutor pentru că nu putea intra în apartamentul în care locuieşte tatăl său. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompieri ai ISU Dobrogea pentru a da o mână de ajutor.

Ajunşi la faţa locului, au constatat că în casă se află o persoană de 90 de ani, căzută însă în stare de conştienţă. În mod paradoxal, solicitantul le-a spus pompierilor că nu este de acord să i se spargă uşa…Deocamdată nu ştim ce anume s-a întâmplat şi cum anume se vor derula lucrurile în continuare însă vom reveni cu amănunte îndată ce le vom avea.   (Foto: Arhivă)

Update: Aparţinătoarea persoanei căzute a solicitat un lăcătuş care a spart încuietoarea. Bărbatul căzut pe jos a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean. Pompierii nu au mai intervenit…

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!