Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier pe DN3C, între Constanța și Ovidiu. Două persoane au fost transportate la spital

Published

on

accident varianta ovidiu

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 17.25, pe varianta Ovidiu (DN3C). Două autoturisme au intrat în coliziune frontală. La fața locului au fost direcționate două ambulanțe Saj B2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, în urma accidentului au rezultat 5 victime conștiente. Două dintre acestea au fost transportate la spitalul județean Constanța, cu traumatism craniocerebral, respectiv traumatism toracic și traumatism de membru inferior.

Alte trei persoane au refuzat transportul la unitatea medicală.

Circulația rutieră este oprită în zonă pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 18.00.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions