Connect with us

Actual

Accident rutier pe o trecere de pietoni din municipiul Constanța. Trei persoane au ajuns la spital

Published

on

Astăzi, 21 septembrie, a avut loc un eveniment rutier în municipiul Constanța.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la intersecția străzii Onești cu bdul Mamaia a avut loc un accident, pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat trei echipaje Saj B2, care au găsit trei persoane rănite. Este vorba despre trei pietoni care se aflau în traversarea bulevardului.

Aceștia au fost transportați la spitalul județean Constanța. Este vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani, care are un traumatism la piciorul drept, o contuzie de șold și a fost lovită la mâna dreapt. De asemenea, au mai fost accidentați doi bărbați, unul în vârstă de 44, iar altul de 22 de ani. Aceștia s-au ales cu traumatisme de bazin și membre inferioare (victima în vârstă de 44 de ani), respectiv cu traumatism de cot și de șold drept.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!