Connect with us

Actual

Un bărbat a murit la spitalul din Constanța după ce a fost împuns cu coarnele de un bivol

Published

on

Tragedie în județul Constanța. Un bărbat a fost împuns cu coarnele de un bivol, la o fermă din localitatea Ovidiu. A fost transportat la spital, însă a murit.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la ferma sa din extravilanul orașului Ovidiu, un bărbat, de 42 de ani, ar fi fost împuns cu coarnele de un bivol, în zona abdominală.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, bărbatul fiind transportat la spital, prezentând mai multe plăgi deschise.

În urma complicațiilor suferite, la data de 15 septembrie a.c., bărbatul în cauză a decedat, la spital.

Advertisement

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement