Conecteaza-te cu noi

Actual

Acțiune a polițiștilor constănțeni. Au reținut 13 permise de conducere și au dat amenzi de 70.000 de lei

Published

on

Ieri, 13 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au aplicat amenzi în valoare de 70.000 de lei și au reținut 13 permise de conducere, dintre care 9 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și al formațiunilor rutiere, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau efectuează depășiri neregulamentare, în județul Constanța și pe DN 2A și D.N. 22 C, în județul Tulcea.

În urma activităților desfășurate, polițiștii constănțeni au aplicat 164 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei, dintre care 128 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, dintre care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru depășire neregulamentară, iar restul pentru alte abateri.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions