Conecteaza-te cu noi

Actual

OMD Mamaia – Constanța va cheltui peste un milion de lei pe recitalurile unor artiști

Published

on

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, condusă George Măndilă, a publicat un anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care vrea să angajeze servicii de prestații artistice tip concert. Pentru recitalurile care vor avea loc în Piațeta Cazino Mamaia, OMD Mamaia – Constanța pune la bătaie 1.060.290 de lei cu TVA.

„Autoritatea contractanta ORGANIZATIA DE MANAGEMENT AL DESTINATIEI MAMAIA-CONSTANTA dorește inițierea procedurii de achiziție publica în vederea realizării scopului pentru care a fost înființată, respectiv acela de promovare prin orice mijloace a turismului in Mamaia – Constanta. Astfel, in vederea promovării turistice a destinației, autoritatea contractantă a identificat necesitatea achiziționării de SERVICII DE PRESTATII ARTISTICE TIP CONCERT pentru un număr de 11 concerte, pentru datele: 4 – 5 August; 12 – 13 August; 15 August; 16 August; 17 August; 18 August; 19 August; 1 – 2 Septembrie. Fiecare prestație presupune un concert cu o durata de 90 de minute în doua reprize de 45 minute si respectiv 45 minute cu doi artiști diferiți de talie națională și un prezentator eveniment. Prin realizarea procedurii de atribuire, autoritatea contractantă urmărește să asigure promovare turismului în Mamaia – Constanta, în vederea atingerii următoarelor obiective: – creșterea notorietății brandului turistic de destinație, creșterea duratei sejurului/turist și creșterea numărului de turiști din destinație într-un an; – dezvoltarea durabilă; – promovarea turismului din zona destinației, atât în interiorul destinației turistice, cât și în afara ei; – asigurarea suportului în coordonarea şi managementul intervențiilor în infrastructura turistică pentru asigurarea calității experienței vizitatorilor; – sprijin pentru coordonarea, dezvoltarea şi managementul evenimentelor; – gestionarea brandului turistic al destinației; – valorificarea potențialului turistic al destinației și gestionarea neutră a pieței locale din poziția asumată.“, se arată în anunț.

Locul de desfășurarea evenimentelor este stațiunea Mamaia – scena Cazino.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions