Connect with us

Actual

Acțiune a polițiștilor constănțeni în Gara CFR Constanța

Published

on

politia transporturi

În contextul activităților organizate cu ocazia Zilei Poliției Române, la data de 23 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi și din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, au desfășurat, în Gara C.F.R. Constanța, o acțiune preventiv-educativă și de prezentare a logisticii.

În cadrul activităților desfășurate, au fost transmise recomandări privind respectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, interdicția prezenței persoanelor în gabaritul liniilor de cale ferată sau în zona siguranță a căii ferate în alte condiții decât cele prevăzute de lege, dar și cu privire la modul de urcare sau coborâre din mijloacele de transport feroviare.

De asemenea, polițiștii au înmânat  călătorilor care au tranzitat stația CFR pliante care conțin regulile de traversare a căii ferate și  obligația de a avea grijă de bagaje.

Astfel de activități ale polițiștilor se vor desfășura în continuare și au ca scop menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea săvârșirii de infracțiuni,  atât în stațiile căii ferate, cât și în trenurile de călători, dar și prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!