Connect with us

Actual

Tuzla. Dosar penal pentru doi tineri care au furat țevi metalice dintr-un gard

Published

on

Polițiștii au îtocmit dosar penal pentru furt pe numele a doi tineri din localitatea Tuzla, județul Constanța.

Potrivit Biroului de presă al IJ Constanța, la data de 22 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 23 de ani, și o minoră, de 17 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

”La data de 9 martie a.c., cei doi ar fi sustras două țevi metalice din gardul împrejmuitor al locuinței persoanei vătămate, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Tuzla.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că minora figura ca persoană urmărită.

În cauză se continuă cercetrările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”, a precizat Olimpia Ceară, putrător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!