Connect with us

Actual

Sute de copii din județul Constanța au fost astăzi polițiști pentru o zi

Published

on

politia

Astăzi, 23 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a organizat Ziua Porților Deschise, cu ocazia sărbătorii a 201 ani de existență a Poliției Române.

Activitatea a avut loc în Portul Tomis, la aceasta participând peste 300 de copii preșcolari și școlari, însoțiți de părinți sau de cadrele didactice de la diferite unități de învățământ de pe raza județului Constanța.

Acestora le-a fost prezentată logisitica diferitelor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, respectiv a Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului Protecția Animalelor, Biroului de Siguranță Școlară, precum și a structurilor de ordine publică.

Copiii au primit baloane și au avut prilejul de a participa la diferite concursuri organizate de polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității. Totodată, aceștia, împreună cu polițiși din cadrul Serviciului Rutier, le-au explicat celor mici regulile de circulație, iar, la sfârșitul activității le-au oferit o ”legitimație de polițist rutier pentru o zi”.

Advertisement

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic au făcut o demonstație de prelevare de impresiuni papilare, la sfârșitul căreia copiii au primit diplome pentru participare.

Marea atracție au fost câinele de urmă al Serviciului Criminalistic și cel de intervenție al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și motocicletele Serviciului Rutier.

Foto: IPJ Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement