Conecteaza-te cu noi

Actual

Acțiune a polițiștilor din Năvodari. Vezi ce sancțiuni au fost aplicate

Published

on

politie navodari

În perioada 15 – 16 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea faptelor de comerț ambulant.

Astfel, au fost legitimate 130 de persoane, au fost verificate 120 de vehicule și 11 locații publice.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei, dintre care 35 la O.U.G. 195/2002, 7 la Legea 61/1991 și 5 la O.G. 99/2000.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor pshihoactive în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Năvodari.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions