Conecteaza-te cu noi

Actual

(VIDEO) Intervenție de urgență pe plaja Modern din Constanța. Un tânăr s-a înecat în mare

Published

on

resuscitare

Astăzi, 16 iulie, în jurul orei 15.15, militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe plaja Modern din Constanța, în dreptul Punctului 2 Salvamar, unde un bărbat a intrat în mare și nu a mai ieșit la mal.

La fața locului intervin un echipaj SMURD B2, ambarcațiunea CBRN, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

Update: În scurt timp, victima a fost scoasă la mal și salvatorii au început manevrele de resuscitare.

Update2: Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute, fără rezultat.

”Din păcate, bărbatul nu a răspuns protocolului de resuscitare și a fost declarat decedat. Vârsta aproximativă, 22 de ani.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

elicopter plaja

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions