Connect with us

Actual

Acțiune a polițiștilor în localitatea Băneasa. Zeci de persoane au fost legitimate

Published

on

La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale și cei ai Secției 8 Rurală Băneasa au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în localitatea Băneasa.

Au fost legitimate aproximativ 90 de persoane și au fost controlate aproximativ 60 de autovehicule, precum și 10 unități comerciale.

”În urma acțiunilor, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, dintre care 11 pentru abateri la regimul rutier și 2 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au retras un certificat de înmatriculare.

În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments