Connect with us

Actual

Doi bărbați au furat calul și căruța unei femei din comuna Ion Corvin

Published

on

Doi bărbați din județul Constanța sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia au furat calul și căruța unei femei din comuna Ion Corvin.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat 2 bărbați, de 24, respectiv 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

”Astfel, în noaptea de 9-10 aprilie a.c, cei în cauză ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei de 58 de ani, din comuna Ion Corvin, de unde ar fi sustras un cal cu harnașamentul acestuia, precum și un atelaj hipo.”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii i-au depistat pe cei 2 bărbați, în timp ce se deplasau cu atelajul hipo sustras spre comuna Lipnița.

Advertisement

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement