Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Acțiune de plantare în zona Portul Dunării din orașul Hârșova

Published

on

adopta un copac Harsova

Echipa Adoptă un Copac vine pregatita cu puieti de diferite specii de arbori si arbusti, cazmale și tot ce e necesar ca sa aducem si mai mult verde in zona Portul Dunarii, blocurile ANL, Centrul de zi si in apropierea blocurilor din Strada Plantelor.

“Vom planta impreuna 400 de arbori si 8000 de arbusti: stejar, tei, paltin, frasin, albizia, sanger, dar si alte specii care vor contribui la un oras mai curat si mai frumos”, transmit organizatorii.

De altfel, din partea organizatorilor sunt asigurate mancarea, apa, suc, echipament de lucru, un kit de voluntar care contine vesta si saculet; si, cel mai important, vom avea bucuria ca de roadele muncii noastre ne vom bucura nu doar noi, ci si urmasii nostri.

Totodată, pentru o buna organizare, fiecare voluntar care doreste sa participe la ziua de plantare este rugat sa completeze formularul de inscriere. Gasiti formularul de înscriere la adresa: Formular de înscriere la evenimentul de plantare din orașul Hârșova, Constanța – 09 decembrie 2023 Survey (surveymonkey.com

Viitor Plus are o experienta de peste 17 ani in dezvoltare durabilă, iar printre realizarile notabile ale programului Adopta un Copac se numara faptul că am plantat peste 1.300.000 de copaci cu ajutorul a peste 30.000 de voluntari. Mai multe detalii, precum si informatii despre padurile pe care le-am plantat pana acum puteti gasi pe pagina noastra web https://adoptauncopac.rode asemenea, va stam la dispoziție pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 9.00 în zona Portul Dunării, pe Strada Vadului.

Această acțiune de plantare este organizata de Viitor Plus, asociatia pentru dezvoltare durabila, prin programul Adopta un Copac și este sponsorizata de OMV Petrom prin campania „Romania plantează pentru maine”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions