Conecteaza-te cu noi

Actual

Acțiunea ”Blocada” continuă la Năvodari. Ieri au fost reținute 3 permise de conducere

Published

on

blocada

Ieri, 24 septembrie,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au acționat, în sistem intergrat, în cadrul acțiunii ”Blocada”.

Acțiunea a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea faptelor de comerț ilicit.

Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane, au fost verificate 9 persoane față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar și au fost controlate aproximativ 40 de vehicule.

De asemenea, au fost testați 17 conducători auto cu apartul etilotest și 2 cu aparatul drugtest.

Advertisement

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

”La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un tractor, pe strada Liceului, din comuna Cogealac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement

La acțiune au participat și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions