Conecteaza-te cu noi

Actual

Acțiunea ROADPOL SAFETY DAYS. Amenzi în valoare de 370.000 de lei, aplicate de polițiștii constănțeni

Published

on

politia constanta

În perioada 16 – 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier și formațiunilor rutiere au acționat în cadrul proiectului ROADPOL SAFETY DAYS, ce are ca scop conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la  care  se expun în situația în care nu respectă normele rutiere.

Acțiunea s-a derulat pe principalele artere de circulație din județul Constanța.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 816 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 370.000 de lei.

Dintre acestea, aproximativ 260 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Advertisement

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 108 permise de conducere și au fost retrase 25 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 11 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Exemplu:

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu, din stațiunea Vama Veche.

În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Advertisement

”Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions