Conecteaza-te cu noi

Actual

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Au aplicat sancțiuni în valoare de peste 11.000 de lei

Published

on

Polițiștii din județul Constanța au desfășurat ieri mai multe acțiuni, în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare de 11.500 lei.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 26 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități pe linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la căldură excesivă și a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 35 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.500 de lei, dintre care 6 la Legea 61/1991 și 3 la O.U.G. 195/2002.

Advertisement

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 1 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale, în zona de competență.

Astfel, au fost legitimate peste 45 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.500 de lei, dintre care 8 la Legea 61/1991 și 18 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere.

Și polițiști ai Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți din cadrul R.A.R. Constanța au desfășurat activități de control în trafic, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, în municipiul Constanța.

Advertisement

Astfel, au fost legitimate peste 40 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 40 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions