Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Au aplicat zeci de sancțiuni contravenționale

Published

on

politia constanta

Ieri, 22 februarie, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au desfășurat mai multe acțiuni. Una dintre ele  a vizat creșterea gradului de disciplină rutieră și s-a desfășurat în municipiul Constanța și pe DN 3, între Murfatlar și Ostrov. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto ce transportă persoane. Acțiunea s-a desfășurat pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, respectiv pe DN 3 și în municipiul Constanța.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, dintre care 14 la O.U.G. 195/2002 și 4 la HG 69/2012.

Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

* Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune, pe DN2A și DN39, în municipiile Constanța, Mangalia, Medgidia și în orașul Cernavodă, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pe linia neacordării de prioritate pietonilor.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de peste 20.000 de lei, dintre care 17 pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Tototadă, a fost retras un certificat de înmatriculare.

* Și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor comise cu violență, în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma activităților, polițiștii au aplicat aproximativ 30 de sancțiuni, în valoare de peste 12.000 de lei, dintre care 28 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.

*La data de 22 spre 23 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, 2 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune.

Foto: Arhivă

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions