Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

O femeie a rămas fără portofel într-o biserică din Constanța. Hoțul a fost prins

Published

on

hot biserica

Ieri, o femeie a anunțat polițiștii locali că în timp ce se afla în biserica Adormirea Maicii Domnului, în  zona Tomis Mall, i-a fost sustras un portofel în care avea mai multe carduri bancare, acte și bani.

Un echipaj al poliției locale s-a deplasat la fața locului, iar persoana vătămată împreună cu reprezentanții lăcașului de cult le-au furnizat oamenilor legii date și informații pentru identificarea făptuitorului.

După aproximativ 2 ore, în zona parcului Tomis 2, polițiștii locali au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor persoanei care a sustras portofelul din Biserica Adormirea Maicii Domnului.

”În cauză au fost întocmite actele procedurale în vederea predării acestuia către lucrătorii Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Facem un apel către constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte ansociale ce țin de domeniul menținerii ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions